Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

28.8.06

El curt del dilluns "El autobus"

Durant més de 4 minuts, l'Associació ARTES ens explica la història de'n Pepe, un noi que cada dia agafa el mateix autobus on coincideix amb una noia de qui acaba enamorat, però mai no s'atreveix a dir-li res. Un dia, però comença a somiar despert i ....

Curt creat per l'Asociación paRa el desarrollo inTegral de pErsonas con diScapacidad, que aprofita per reivindicar el cine com a instrument privilegiat per a l'expressió creativa, social i cultural i, té entre els seus objectius el de fomentar l'accés a la cultura. Presenta un curt àgil i ben ambientat al cafè El Colgao dels anys 50.

A destacar la convivència entre els col·lectius de persones discapacitades i no discapacitades i la banda sonora original. El tema principal del curt, Mi sueño hecho realidad és un condiment perfecta a la història i la fa molt més interessant.

Des d'aquesta pàgina, els que no l'hagueu vist, podeu accedir a aquest curt entre molts d'altres. Busqueu "El autobús" i gaudiu d'una música original creada especialment per l'ocasió i una història d'amor d'allò més clàssica.

Etiquetes de comentaris: ,