Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

16.7.07

Onze anys es diuen aviat



L'Espai de Trobada ja pot dir que ha fet un any més. I dissabte passat, 14 de juliol, ens van reunir nois i noies, families, amics i voluntaris per tal de celebrar-ho. El repàs de tot comença a ser llarg però els bons records són la majoria. Esperem, com deia una de les mares, que continuem durant molts anys més.
A la Festa vam tenir un pica pica molt ben acollit per tots els assistents, begudes fresques, música gràcies a l'Edu... i molt bon humor.
Amb molts projectes per continuar L'Espai, el més gran que tenim ara mateix és protagonitzar un curtmetratge, una història de gènere negre amb tocs d'humor. Esperem començar ben aviat i anar explicat els nostres progressos a tots aquells que us pugui interessar..

Etiquetes de comentaris:

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

hi i was wondering the beauty of pics but was also thinking what if the blog had written something in english

dimarts, 17 de juliol, 2007

 
Blogger Sitges Capaç said...

Thanks for the comment. i'll consider the idea of publishing in english even though others would ask me to write in spanish and others even in french... and my languages'kwnoledge doesn't broaden more than Catalan, Spanish and English. At least to write.

dimecres, 18 de juliol, 2007

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home