Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

3.8.06

Sort de la gent gran...



Aquest any la platja no ens estima. Dos dies que hi hem anat i dos dies que hem trobat bandera groga. L'empresa de salvament Salcat no ens ha deixat treure la cadira amfibia ni tan sols per passejar-los per la vora de mar i per tant, les educadores hem hagut d'agafar als nois i noies de L'Espai que van en cadira de rodes a pes de braços i asseure'ls una estona a la voreta per tal que poguessin tocar l'aigua.

Qui ens ha ajudat a posar-los a l'aigua no han estat pas les persones contractades que havien de posar-los a la cadira i passejar-los, no (aquests s'han presentat mitja hora tard i un cop han vist que la la bandera canviava de verda a groga, han tornat a marxar sense esperar si tornava a canviar el temps). Qui ens ha ajudat de veritat a posar els nois i noies a l'aigua han estat persones grans i voluntarioses que quan han vist la situació dels nois i noies i la il·lusió que els feia remullar-se s'han prestat a ajudar-nos.

Etiquetes de comentaris: , ,