Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

7.4.08

Mural de les Persones per Cinquè Any Consecutiu


Com ja és habitual els nois i noies de L’Espai de Trobada i els nens i nenes del Cau amb els seus caps han participat aquest cap de setmana en una activitat conjunta: pintar un dibuix relatiu a la discapacitat als gronxadors al capdavall del carrer Pompeu Fabra que des del primer cop s'ha anomenat Mural de les Persones.

El parc, que cada any està més acolorit, acull des d’aquest dissabte 5 d’abril dos dibuixos més. Un gràcies, com ja és habitual, a Jordi Baquès del Campo i l’altre pretén ser un homenatge a Francesco Tonucci (dibuixant i pedagog italià que va idear els Consells dels Infants).

L’acte va comptar amb la presència de la Regidora d’Acció Social, Consum i Salut Pública, Sra. Vinyet Rosés, que va felicitar als assistents per la seva traça i la il·lusió que hi posaven. També des de L'espai volem agrair els nostres voluntaris (el Gleyson, el Jordi, l'Àlex, el Juanma i el Jaume) que ens acompanyessin pintant, gravant i fent fotografies de l'acte.

Etiquetes de comentaris: ,