Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

24.7.06

El curt del dilluns: Cuando la luna blanca se pierda


Com cada dilluns, avui a les 11 de la nit s'emetrà per Maricel Televisió un curt fet per persones amb discapacitat.

Avui: Cuando la luna blanca se pierda. De la companyia Danzamobile, de Sevilla.

En el curt se'ns presenta un viatge entre la realitat i la fantasia, un cant a la vida en un lloc desèrtic, uns personatges que ballen i creen poesia. Aquest curt es un treball de vídeo-dansa. El seu orígen és força singular i es deu sobretot, a una companyia de dansa que s'atreveix a endinsar-se en el món del curtmetratge amb una qualitat tècnica i artística que no és habitual.

Les persones amb discapacitat que treballen a la companyia sevillana Danza Mobile protagonitzen aquest curt, oferint una mostra de les seves capacitats artístiques. És de destacar l'enorme valor d'aquesta feina si parlem de normalització de les persones discapacitades a través del curt ja que el pot gaudir un ampli ventall de població gràcies al seu valor artístic.

Etiquetes de comentaris: ,