Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

20.4.07

Fes-te Voluntari del XXI Campionat de Catalunya de Futbol Sala - ACELL - Special Olimpics 2007

El diumenge 6 de maig de 2.007 tindrà lloc el “XXII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE FUTBOL SALA ACELL - Special Olímpics 2007”, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics (ACELL) amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l’Ajuntament de Sitges.

Aquest esdeveniment d’especial rellevància, on participaran al voltant de 400 esportistes, és necessària la col·laboració de voluntaris/es per tal de poder aconseguir una organització adient al nivell d’aquest esdeveniment.

És per això que sol·licitem la vostra col·laboració per a la captació de voluntaris/es.
La tasca dels voluntaris/es consistirà en donar suport a l’organització en tasques com ara: fer d’anotadors, portar el marcador del partit, suport en pista als equips ... .

Si vols formar part d’aquest grup de voluntaris pots trucar a la Regidoria d'Esports, (93.894.50.56) per tal de facilitar les teves dades o be ens pots enviar un correu electrònic a esports@sitges.cat

Etiquetes de comentaris: