Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

2.4.07

Activitats de L'Espai de Trobada



Dissabte passat els nois i noies de L'Espai de Trobada van realitzar un taller de teatre amb els directors de l'Escola TracArt que inclou entre els seus alumnes el grup Èpsilon, un grup de teatre inclusiu. Tots els nois i noies de L'Espai van gaudir de valent fent diversos exercicis d'interpretació i al final ens van oferir una minirepresentació.

Durant aquesta setmana també, els nois i noies de L'Espai de Trobada estaran amb nosaltres de dilluns a dijous, des de les 10 del matí fins les 13.30 hores. Aprofitarem aquests dies per fer un taller de mones, bunyols de quaresma i alguna sortida per Sitges, si és que ens fa bon temps. Esperem també tenir temps per estrenar algun dels jocs de taula que encara ni hem tingut temps d'obrir amb tanta activitat.

Etiquetes de comentaris: