Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

19.3.07

El Cau i L'Espai de Trobada col·laboren pintant un Mural



Els nens i nenes de l'Agrupament Escolta Nostra Senyora del Vinyet i els nois i noies de L’Espai de Trobada van participar dissabte passat per quart any consecutiu en la pintada del Mural de les Persones als gronxadors del capdavall del Carrer Pompeu Fabra. Per aquesta activitat també vam comptar amb la col·laboració de Jordi Baquès, Nacho Robí, Felipe Aguilera i Ferran Vicente que ens van ajudar amb les barreges de pintures, la retolació i el disseny.

L'acte també va comptar amb la presència del Regidor de Benestar Social i Sanitat, Joaquim Millan i Alegret així com els regidors de Sostenibilitat Andreu Bosch i d'Immigració Abraham Verdejo.

Amb l’objectiu de sensibilitzar la població en general amb murals al·lusius a la discapacitat i a la vegada compartir activitats amb altres col·lectius aquesta activitat és de les més valorades per tots els seus participants i de les més vistoses de cara la població en general.

Etiquetes de comentaris: ,