Blog del Servei Sitges Capaç de l'Àrea d'Acció Social, Consum i Salut Pública de l'Ajuntament de Sitges per parlar dels projectes i activitats realitzades al llarg de l'any pel Servei i L'Espai de Trobada. "Qui Vol fer alguna cosa, troba la manera. Qui no vol fer res, troba una excusa".

13.3.07

Els nois i noies de L'Espai de Trobada realitzen activitats conjuntes amb l'Agrupament Escolta Nostra Senyora del Vinyet


Els nois i noies de L’Espai de Trobada i de l’Agrupament Escolta Ntra. Sra. Del Vinyet realitzaran una altra activitat conjunta: Per tercer any consecutiu pintaran el Mural de les Persones al capdavall del Carrer Pompeu Fabra.

Amb l’objectiu de fomentar les relacions entre els dos centres d’oci del municipi i, a la vegada sensibilitzar la població en general amb un mural al·lusiu a la discapacitat continuarem pintant les parets per deixar els gronxadors ben guarnits.

Totes aquelles persones que tinguin ganes de pintar, poden venir el dissabte 17 de març de 16.30 a 18.30 hores als gronxadors del final del Carrer Pompeu Fabra.

Etiquetes de comentaris: ,